Selecteer een pagina

Video

Overtuig uw (potentiele) klanten met video, inmiddels hebben vele onderzoeken de kracht van video aangetoond. Wilt u ook uw boodschap overbrengen op een manier die uw doelgroep bij blijft!? Neem dan snel contact met ons op, wij vertellen u graag de mogelijkheden van video voor uw dienst, product of bedrijf.

Animatie

Animatie is een populair medium tegenwoordig, vooral de zogenaamde explanimation ziet u vaak terug. Bij animatie ligt de focus op de kern van uw verhaal en zorgt ervoor dat uw boodschap duidelijk en zonder ruis overkomt.

Fotografie

Soms is bewegend beeld niet mogelijk of gewoon niet de beste oplossing voor uw doel. Fotografie kan dan een uitkomst bieden, wij leveren hoogwaardige foto’s af die u kunt gebruiken voor web of print.

Audio

Het geluid bij uw video is een belangrijk element van de beleving. Omdat bij sommige producties het gewenst is om op maat gemaakte muziek of voice-over te gebruiken leveren wij in samenwerking met professionele partners deze mogelijkheid. Een uitgebreide opname studio met top audio engineers maken voor u audio die een bijzondere aanvulling geeft op uw video.